Luxury Imprim 5l

139,00 €
Imprimatie pentru astuparea porilor pe baza de resina si cu un procent ridicat de solide. LuxuryImprim consolideaza microcimentul si actioneaza ca impermeabilizant.
Instructiuni de utilizare: Trebuie aplicat intotdeauna inainte de LuxurySeller

 

Luxury Seller 5+1

222,25€€
Luxury Seller poliuretan bicomponent de mare rezistenta chimica si mecanica, foaret usor de aplicat si nu miroase . Lac poliuretan pe baza de apa de doua componente de inalte prestatii, ce nu ingalbeneste la lumina solara . Are o rezistenta ridicata la uzura si abraziune, si o rezistenta foarte buna la substante chimice cum ar fi ulei, vin, apa, cafea, inalbitor, bauturi racoritoare , dar este sensibil la acid clorhidric, acetona( dupa 30 minute de expunere), otet(dupa 2 ore de expunere), amoniac (dupa 4h de expunere)Este indicat atat pentru protectia microcimentului cu trafic piatonal intens cat si in zone umede( bai, bucatarii, garaje…)Disponibil in luciu, satin si mat.

LUXURY Seller ( baza dizolvent) catalizator  4+1 L

173,75€€

Luxury seller (baza diszolvent) este un puliuretan acrilic pe baza de solventi de doua componente (A+B). Luxury Seller potrivit pentru protectia straturilor continue pe baza de  ciment in interior si exterior cu trafic intens prezinta o rezistenta crescuta fata de lacul pe baza de apa.

Instructiuni de utilizare: 1 parte din componentul B (intaritor) si 4 parti din componentul A, prin agitare mecanica. primul strat de lac se slefuieste cu jmirghel abraziv cu granul de 400. Aplicati al 2-lea strat dupa 8 ore, dar niciodata mai mult de 2 zile.

Recomandam ca produsul sa se amestece in cantitati necesare, in functie de necesitatile aplicatiei( timp de intarire 60min)Disponibil in luciu, satin si mat.